071-5130958
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Slotfeest woensdag 17 juli 14.30-16.30

Slotfeest woensdag 17 juli 14.30-16.30

13 juni 2019 | Nieuws

Dit jaar steken we het slotfeest in een ander jasje met de Body Boem Big Band, gevormd door alle kinderen van Joppensz!

“Body Boem Big Band:
In dit flitsende 1 dags-muziek-project werkt Fort van de Verbeelding met alle kinderen van de school. We delen de school op in de onder-, midden- en bovenbouw. We krijgen op het schoolplein alle kinderen aan het klappen, stampen, rappen in combinatie met stevige body-beats. Verstilde bewegingen uitmondend in explosief gespeelde schudkokers.
Eenvoudige patronen die je zo nadoet, lachende gezichten, omdat muziek maken in ieder kind zit! In korte tijd maken we van uw school een swingend geheel, toewerkend naar een samenbindend en hartverwarmend orkest.” 
We hebben erg veel zin in dit muzikale spektakel en nodigen u van harte uit om naar de presentatie van de Body Boem Big Band van Joppensz te komen kijken en luisteren op woensdag 17 juli om 14.30. De presentatie zal ongeveer een half uur duren, daarna is er op het plein nog wat te doen.

Hierover later meer. We hopen u allen te zien!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.