071-5130958
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Joppensz goed bezig met de textielrace!

Joppensz goed bezig met de textielrace!

5 oktober 2021 | Nieuws

Basisschool Joppensz doet mee met de Textiel Race!

Van 20 september tot 14 oktober doen diverse scholen in Leiden mee met deze kleding inzamelactie (meer informatie: textielrace.nl/). De kinderen uit groep 6 kregen een leuke (leerzame?) gastles over duurzaam hergebruiken en reparatie van textiel. Samen hebben de kinderen flyers gemaakt om uit te delen in de buurt. De school die meeste textiel verzamelt, wint een fantastische schoolreis naar Nemo! Kledingkasten worden opgeruimd en kilo’s textiel worden door kinderen verzameld en naar school gebracht. De Textiel Race past goed bij de kernwaarden van Joppensz. Ouders, kinderen en leerkrachten werken aan ‘samen school zijn’.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.