071-5130958
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Ouders organiseren een speelgoedmarkt.

Ouders organiseren een speelgoedmarkt.

15 november 2021 | Nieuws

Met de feestdagen in aantocht en alle aandacht voor het thema duurzaamheid, willen we als Joppensz basisschool graag een steentje bijdragen. Daarom hebben ouders van de school het initiatief genomen om een speelgoedmarkt te organiseren. Het speelgoed waar thuis niet meer gespeeld wordt, kan zo een tweede leven krijgen bij een ander gezin. Interim directeur Maaike Honders: ‘geweldig om te zien dat ouders de daad bij het woord voegen en dit organiseren! Beter voor het milieu en leuk voor pakjesavond.’

Iedereen kan speelgoed inleveren.

Op woensdag 17 november overdag kan schoon en compleet speelgoed worden ingeleverd op basisschool Joppensz (Van Vollenhovenkade 15) tegenover speeltuin De Speelschans en Hockeyclub Roomburg in Leiden. De conciërge neemt het speelgoed graag in ontvangst. Al het speelgoed dat overblijft, zal gedoneerd worden aan een goed doel.

In verband met de aangescherpte Corona maatregelen in school graag 1,5 meter afstand houden en een mondkapje dragen. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.