071-5130958
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Adventsproject 2021

Adventsproject 2021

3 februari 2022 | Nieuws

Samen met de Marekerk, Opstandingskerk, Vredeskerk en Leidse Binnenstadsgemeente heeft Basisschool Joppensz tijdens de Advent verzorgingsproducten ingezameld voor dak- en thuislozen in Leiden. Echt een project met ‘vereende krachten’: gezamenlijk hebben we meer 1000 verzorgingsproducten ingezameld! Een mooi resultaat. Het straatpastoraat en M25 stuurden ons mailbericht met een hartelijke ‘dankjewel’.

 

M25 Leiden en Straatpastoraat Leiden verzorgen ieder jaar een kerstdiner voor dak- en thuislozen in Leiden. Het kerstdiner vond plaats op 22 december jl. bij de Marekerk. Vanwege Corona was het een take-away dinner. Op tafels waren de verzorgingsproducten uitgestald en elke gast 6 stuks kiezen, zoals tandpasta, deodorant, shampoo en douchgel.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.