Wij zijn een SCOL school
Home Onze school Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang

Chillen na schooltijd

Heb je buitenschoolse opvang nodig voor jouw zoon of dochter? Bij BSO Joppensz, onderdeel van Kinderopvang De Kinderhaven, bieden we de leukste speelplek voor jouw kind. De twee groepsruimten, gevestigd in het schoolgebouw, zijn gezellig ingericht om te chillen met leeftijdsgenoten en bij te komen van een drukke schooldag. We bieden een uitdagend activiteitenprogramma waar de kinderen zelf over mee mogen denken tijdens de vergaderingen van de BSO- kinderraad.

Iedere dag spelen we buiten op het schoolplein of gaan we naar speeltuin “Het Kasteel”, op loopafstand van de BSO. Ook de gymzaal is populair bij de kinderen: “apenkooien” en dansen doen ze hier maar wat graag.

Een vertrouwd gezicht voor uw kind

Op alle locaties van De Kinderhaven werken we met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Onze groepen hebben hun eigen pedagogisch medewerkers, zodat jouw kind in een vertrouwde omgeving kan spelen en ontdekken. Het team van BSO Joppensz heeft een coachende rol en ondersteunt jouw kind in het opgroeien naar zelfstandigheid.

Voorschoolse opvang

’S ochtends op tijd op werk zijn? Wij brengen jouw kind graag naar school. Iedere schooldag openen wij onze voorschoolse opvang om 7.30 uur. Samen starten we de dag rustig op en gaan we met zijn allen op tijd richting de klas. Wil je graag vroeger beginnen met werken? Op aanvraag kunnen wij de deuren om 7.00 uur openen.

Uitdagend vakantieprogramma

Iedere schoolvakantie zijn wij van 7.30-18.30 uur geopend en hebben we een tof vakantieprogramma. Op stap naar musea, de bowlingbaan of op avontuur tijdens een verrassingsuitje. Geen dag is hetzelfde!

Wil je meer informatie over BSO Joppensz of heb je interesse in een vrijblijvende rondleiding? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact op met onze Afdeling Relatiebeheer via info@dekinderhaven.nl of 071-7600056.

Het is ook mogelijk om van een andere BSO in de buurt gebruik te maken. Opties zijn bijvoorbeeld:

BSO Madelief (www.flowerkids.nl)

BSO Smallsteps Basisbende (www.smallsteps.nl)

BSO ‘t Kasteel (www.tkasteel.nl)

• Functioneel