Wij zijn een SCOL school
Home Onze school Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang

BSO Joppensz is gevestigd in het gebouw van Basisschool Joppensz en valt onder kinderopvangorganisatie “De Kinderhaven”. De leukste speellocatie voor uw kind, zowel vóór als na school. De twee gezellig ingerichte groepsruimten bieden uw kind een plek om te spelen en te chillen met leeftijdsgenoten. Even bijkomen van een drukke schooldag kan natuurlijk ook! De gymzaal is populair bij de kinderen: “apenkooien” en dansen doen ze hier maar wat graag. Op mooie dagen gaan we lekker naar buiten. Speeltuin “Het Kasteel” ligt op loopafstand van de BSO dus daar zijn we regelmatig te vinden.

Een vertrouwd gezicht voor uw kind

Bij De Kinderhaven wordt gewerkt met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Alle leeftijdsgroepen hebben hun eigen pedagogisch medewerkers, zodat uw kind na school in een vertrouwde omgeving kan spelen en ontdekken. Ons team heeft een coachende rol en ondersteunen uw kind in het opgroeien naar zelfstandigheid.

Chillen bij BSO Joppensz

Voorschoolse opvang

’s Ochtends op tijd op werk zijn? Uw kind is van harte welkom op de voorschoolse opvang van BSO Joppensz in Leiden. Iedere werkdag, en tijdens vakanties, openen wij om 7.30 uur. Samen starten we de dag rustig op en gaan we met zijn allen op tijd richting de klas. Wil je graag vroeger beginnen? Op aanvraag kunnen wij de deuren om 7.00 uur openen.

Vakantieprogramma

In de vakanties zijn wij de hele dag geopend en hebben we een tof vakantieprogramma. Op stap naar musea, de bowlingbaan of op avontuur tijdens een verrassingsuitje. De kinderen mogen zelf ook mee denken over het activiteitenprogramma tijdens de vergaderingen van de BSO-kinderraad.

Meer informatie is te vinden op de website van de BSO.

• Functioneel